Hvilken øredobb passer best? MINI eller LONG?


Blomdahl tilbyr smykker i forskjellige størrelser ved hulltagning og med ulike lengder på selve stangen til øredobben. De øredobbene med standard lengde og et smykke på 4 eller 5 mm kan brukes for å ta hull i øreflipp eller i brusk.

 

 

Blomdahl tilbyr nå også to typer hulltagningsøredobber med 2 mm lenger stang. De er merket med "LONG" og finnes i gull og sølv med 4 mm krystallsten.
Våre øreflipper har forskjellige tykkelser og derfor tilbyr Blomdahl hulltagningsøredobben LONG, slik at man kan velge den som passer øreflippens tykkelse best. Øredobb med lengre stang gir enda mere luft og det vil hjelpe hullet til å gro bedre.
Blomdahl anbefaler også å bruke "LONG" ved hulltagning i brusk. Det vil gjøre det lettere å rense mellom øredobb og øret samt at hullet holdes luftig.

 

 

Hulltagningsøredobben "MINI" har en standard lengde på stangen med en krystallsten i 3 mm. Denne kan brukes ved hulltagning i brusk hvis kunden ønsker et lite smykke. "MINI" må ikke brukes for hulltagning i øreflipp da denne er for liten.
Ved bruk av hulltagningsøredobb "MINI" er det veldig viktig å bruke riktig instrument som er merket med "FOR MINI STUDS ONLY" ellers vil det ikke være mulig å gjennomføre hulltagningen.

 

LONG eller MINI?

• LONG brukes til øreflipp og brusk.
• Bruk LONG til litt tykkere øreflipper.
• MINI brukes kun i brusk.
• Bruk riktig instrument merket med "FOR MINI STUDS ONLY" ved bruk av MINI innskytningsøredobb